Οι THE OCEAN θα εκτελέσουν το “Phanerozoic I: Palaeozoic” στο σύνολό του σε επερχόμενο livestream show!

You are currently viewing Οι THE OCEAN θα εκτελέσουν το “Phanerozoic I: Palaeozoic” στο σύνολό του σε επερχόμενο livestream show!

Την Πέμπτη 25 Μαρτίου στις 12:00 PST // 3PM EST // 8PM CET, οι THE OCEAN θα παρουσιάσουν ένα ξεχωριστό livestream show, εκτελώντας το “Phanerozoic I: Palaeozoic” του 2018 στο σύνολό του!

Αγοράστε το εισιτήριό σας στη διεύθυνση: club100-bremen.de/the-ocean. Οι κάτοχοι εισιτηρίων θα μπορούν να αναπαράγουν ολόκληρη τη ροή για 48 ώρες από την έναρξη του livestream show.

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση