Οι SLAYER ανακοίνωσαν την ταινία “The Repentless Killogy” και live lp/cd

You are currently viewing Οι SLAYER ανακοίνωσαν την ταινία “The Repentless Killogy” και live lp/cd

Ύστερα από πολλές φήμες, που κυκλοφόρησαν μετά τα δύο βίντεο τρέιλερ νωρίτερα το καλοκαίρι οι SLAYER – Tom Araya, Kerry King, Gary Holt, και ο Paul Bostaph – σε συνεργασία με τη Nuclear Blast Records και τη Prime Zero Productions, ανακοίνωσαν τη κυκλοφορία της ταινίας μικρού μήκους “Slayer: The Repentless Killogy”και το live lp/cd “The Repentless Killogy, Live At The Forum in Inglewood, CA.”

H αφηγηματική ταινία μικρού μήκους σε συνδυασμό με την παράσταση των SLAYER στις 5 Αυγούστου 2017 στο Φόρουμ του Λος Άντζελες θα κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου 2019 και θα είναι διαθέσιμη ψηφιακά και σε Blu-ray, ενώ η μουσική επένδυση από τη συναυλία θα κυκλοφορήσει ως διπλό βινύλιο και ως διπλό cd.

Η ταινία μικρού μήκους “The Repentless Trilogy” ανοίγει με τα τρία μουσικά βίντεο τα οποία έχουν συναρμολογηθεί σε μια χρονολογική ιστορία και παρουσιάζουν τον κύριο χαρακτήρα Γουάιτ. Έναν πρώην νεο ναζί που συνδεόταν με μια συμμορία, γνωστή ως αδελφότητα το “Χέρι”, του οποίου η υπογραφή μετά από κάθε φόνο ήταν ένα ματωμένο αριστερό αποτύπωμα. Ο Γουάιτ είχε φύγει από τη συμμορία αφού ερωτεύτηκε την Τζίνα. Οι δύο τους είχαν κρυφτεί για να ξεφύγουν από το φρικτό παρελθόν του και να ξεκινήσουν μια οικογένεια, αλλά η αδελφότητα δεν επρόκειτο να επιτρέψει αυτό να συμβεί. Η Τζίνα που ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί δολοφονήθηκε άγρια και ο Γουάιτ αναγκάστηκε να το δεί.Η ταινία θα παρουσιάζει την προσπάθεια του Γουάιτ να ξεφύγει από την επιβολή του νόμου και την ναζιστική συμμορία.

Στο “The Repentless Killogy” συμμετέχουν οι εξής ηθοποίοι: Jason Trost (“Beats of Rage”, “Hatchet III”) as Wyatt, Danny Trejo (“Machete”, “From Dusk Til Dawn”), Richard Speight (“Band of Brothers”, “Supernatural”), Derek Mears (“Agents Of S.H.I.E.L.D.”), Jessica Pimentel (“Orange Is The New Black”), Tyler Mane (“X-Men”, “Halloween II”), Bill Moseley (“The Devil’s Rejects”, “The Texas Chainsaw Massacre 2”), Caroline Williams (“The Texas Chainsaw Massacre 2”, “Sharknado 4”) και Sean Whalen (“Twister”, “The People Under The Stairs”).

Το δεύτερο μέρος του “The Repenless Killogy” περιλαμβάνει ολόκληρη τη ζωντανή εμφάνιση των SLAYER στο Φόρουμ του Λος Άντζελες στις 5 Αυγούστου 2017 και σκηνοθετήθηκε από τον Wayne Isham.. Με μία από τις καλύτερες παραγωγές στη καριέρα τους οι SLAYER παρουσίασαν ζωντανά μερικά από τα πίο σημαντικά τους τραγούδια όπως τα: “South Of Heaven”, “War Ensemble”, “Mandatory Suicide”, “Dead Skin Mask”, “Raining Blood” και “Angel Of Death”.

Αφήστε μια απάντηση