Οι MANOWAR ακύρωσαν την εμφάνισή τους στο HELLFEST!

You are currently viewing Οι MANOWAR ακύρωσαν την εμφάνισή τους στο HELLFEST!

Οι MANOWAR επρόκειτο να παίξουν ως headliners στο γνωστό metal φεστιβάλ στη Γαλλία, στις 21 Ιουνίου, αλλά την τελευταία στιγμή ακύρωσαν την εμφάνισή τους! Σύμφωνα με τους διοργανωτές:

«Οι MANOWAR βρέθηκαν στις 20 Ιουνίου στο χώρο του φεστιβάλ και αποφάσισαν τελείως ξαφνικά να φύγουν δίχως εξηγήσεις!».

Πολλοί οπαδοί τους εξέφρασαν έντονη δυσαρέσκεια για την ακύρωση καθώς είχαν ταξιδέψει από διάφορα μέρη του κόσμου. Οι MANOWAR απάντησαν με ανακοίνωση αναφορικά με την ακύρωση της εμφάνισης τους στο Hellfest:

“Μετά από 18 μήνες ακούραστης δουλειάς και προετοιμασίας φτάσαμε στον χώρο του Hellfest έτοιμοι να παίξουμε. Οι διοργανωτές του Hellfest εμπόδισαν τις προσπάθειές μας να ανεβάσουμε το επικό show που είχαμε υποσχεθεί. Παρά τα όσα μπορεί να ακούσετε ή να διαβάσετε οι διοργανωτές του Hellfest είχαν τον έλεγχο των συνθηκών οι οποίοες εμπόδισαν την εμφάνισή μας. Πάντα παλεύαμε και θα παλέυουμε για να δίνουμε στους οπαδούς μας το 100%. Οι Γάλλοι οπαδοί μας και ο τύπος ξέρουν, όταν οι MANOWAR έρχονται στη Γαλλία και είναι ανίκανοι να εμφανιστούν live, το φταίξιμο δεν είναι δικό μας. Θυμηθείτε το Elysee στη Μονμάρτη. Λυπούμαστε πάρα πολύ που υποφέρετε. Θα θέλαμε να ξέρετε πως ό,τι κάνουμε το κάνουμε για τους οπαδούς μας. Στεκόμαστε όλοι μαζί και δεν θα επιτρέψουμε κανέναν να αλλοιώσει την ποιότητα των live shows μας. Να είστε πολύ σίγουροι ότι η αλήθεια θα βγει προς τα έξω. Ευχαριστούμε τους σπουδαιότερους οπαδούς στον κόσμο για την συνεχιζόμενη αφοσίωση και υποστήριξη.

MANOWAR”

Αφήστε μια απάντηση