Οι LAMB OF GOD ανακοίνωσαν την αποχώρηση του Chris Adler.

You are currently viewing Οι LAMB OF GOD ανακοίνωσαν την αποχώρηση του Chris Adler.

Οι LAMB OF GOD ανακοίνωσαν επίσημα την αποχώρηση του ντράμερ τους Chris Adler. Ο αντικαταστάτης του θα είναι ο Art Cruz, ο οποίος είχε παίξει παλιότερα με PRONG και WINDS OF PLAGUE και αντικατέστησε τον Adler το τελευταίο χρόνο στα live των LAMB OF GOD.

Το συγκρότημα ανακοίνωσε με επίσημη ανακοίνωση την αποχώρηση και δήλωσε τα εξής: “Αγαπητοί φάνς των LAMB OF GOD πριν λίγες μέρες ολοκληρώσαμε τις συναυλίες μας στην Ευρώπη στα διάφορα φεστιβάλ και στο final tour με τους SLAYER και είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε μπροστά αναφορικά με το νέο δίσκο.
“Θα θέλαμε να καλωσορίσουμε και επίσημα τον Art Cruz, ο οποίος έπαιζε ντράμς για εμάς το τελευταίο χρόνο σε διάφορες συναυλίες, σαν το νέο ντράμερ των LAMB OF GOD. O Art θα μας κάνει παρέα στο στούντιο και θα συμμετάσχει στην ηχογράφηση του νέου μας άλμπουμ. Είμαστε πολύ περήφανοι για το τι έχουμε καταφέρει ως μπάντα τις δύο τελευταίες δεκαετίες και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Chris Adler για τη προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια και του ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον του”.

Αφήστε μια απάντηση