Οι Black Metallers TULUS υπέγραψαν στην Soulseller Records και κυκλοφορούν νέο δίσκο μέσα στο 2020

You are currently viewing Οι Black Metallers TULUS υπέγραψαν στην Soulseller Records και κυκλοφορούν νέο δίσκο μέσα στο 2020

 Η Soulseller Records ανακοίνωσε την ένταξη στο δυναμικό της των Νορβηγών Black Metal θρύλων TULUS. Η μπάντα, η οποία δημιουργήθηκε το 1991, θα μπεί στο στούντιο τον Νοέμβριο ώστε να ξεκινήσει τις ηχογραφήσεις του νέου της άτιτλου ακόμα άλμπουμ. Ο δίσκος είναι προγραμματισμένος να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο/Απρίλιο 2020.

Ο ντράμερ της μπάντας Sarke δήλωσε: Μετά από πολύ καιρό οι TULUS επιστρέφουν. Επιστρέφουμε στις ρίζες μας. Το νέο υλικό είναι τραχύ, πρώιμο Νορβηγικό Black Metal στα καλύτερα του. Η συμφωνία με την Soulseller Records μας δίνει την δυνατότητα ώστε η σκοτεινή μας μουσική να φτάσει σ’όλους τους οπαδούς του Black Metal με τον καλύτερο τρόπο.

Επίσης η Soulseller Records θα επανακυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου 2019 το τρίτο άλμπουμ των TULUS “Evil 1999” σε περιορισμένο digipack cd και για πρώτη φορά σε κανονικό βινύλιο. Οι TULUS έχουν ήδη κλείσει ζωντανές εμφανίσεις στα Netherlands Deathfest, Karmøygeddon Metal Festival (Νορβηγία) και Turku Saatanalle Black Metal festival (Φινλανδία).

Αφήστε μια απάντηση