Οι …AND OCEANS ολοκλήρωσαν τις ηχογραφήσεις του νέου τους άλμπουμ!!

You are currently viewing Οι …AND OCEANS ολοκλήρωσαν τις ηχογραφήσεις του νέου τους άλμπουμ!!

Οι Φινλανδοί symphonic metallers …AND OCEANS ολοκλήρωσαν τις ηχογραφήσεις του νέου τους άλμπουμ. Η μπάντα πρόσφατα υπέγραψε ξανά με την Season Of Mist και θα κυκλοφορήσει το νέo της άλμπουμ την άνοιξη του 2020, μετά από 18 χρόνια σιωπής!!

Ο τραγουδιστής της μπάντας Mathias δήλωσε: ‘’Είμαστε ενθουσιασμένοι για το γεγονός ότι μετά από 18 χρόνια σιωπής έχουμε τελειώσει την ηχογράφηση, τη μίξη  και το μάστερινγκ του 5ου ολοκληρωμένου δίσκου μας.

Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε σε τέσσερις διαφορετικές τοποθεσίες. Τύμπανα και μπάσο στο χώρο που κάνουμε τις πρόβες, μας με εξοπλισμό από το SoundSpiral Audio studio του Juho Räihä . Τα φωνητικά ηχογραφήθηκαν από τον Räihä στο SoundSpiral Audio έξω από το Kouvola. Ο Antti αποφάσισε να ηχογραφήσει τα πλήκτρα σ’ ένα στούντιο μόνος του. Οι κιθάρες, η μίξη και το μάστερινγκ έγιναν στο Wolfthrone Studios από τον Owe Inborr.

Πρέπει να παραδεχτώ ότι η όλη διαδικασία ηχογράφησης ήταν ένα πάζλ ώστε να καταφέρουμε να ενώσουμε τα διάφορα κομμάτια, αλλά από τη στιγμή που παραδόθηκαν στα Wolfthrone Studios όλα μπήκαν σε μία σειρά. Είμαστε πραγματικά ικανοποιημένοι με το αποτελέσμα και ο δίσκος πρόκειται να είναι ένα άλμπουμ που πρέπει να προσέξετε.

Οι …AND OCEANS επέστρεψαν με άγριες διαθέσεις!!!!

Αφήστε μια απάντηση